Acrylnagels, Gelnagels, Nail-Art en Manicure

Nieuws

Acrylnagels Apeldoorn is verhuisd!

Sinds de aangekondigde lockdown maatregelen hebben we heel veel werk verricht om onze nieuwe salon aan de Dorsvloer 14 te realiseren.

Alhoewel er al een aantal klanten hun behandeling hebben ondergaan in de nieuwe nagelstudio, zijn we per 1 maart 2021 officieel heropend op deze schitterende nieuwe locatie. de nieuwe salon is ruimer opgezet, verdubbeld in werkplekken waardoor we meer klanten tegelijk kunnen helpen en er is een gezellige wachtruimte gerealiseerd zodat u alvast kan genieten van een kopje koffie of thee terwijl u wacht op uw behandeling.

Opbouwgelnagels

sinds kort kunt u bij nagelstudio Acrylnagels Apeldoorn ook terecht voor het plaatsen van zogenaamde gelnagels.

ten opzichte van acrylnagels kenmerken gelnagels zich onder andere door een meer buigbare laag materiaal op uw eigen nagelbed. het voordeel van deze methode is dat dit materiaal minder snel zal ‘breken’ als er op een verkeerde manier druk word uitgeoefend. voor meer informatie kunt u hier klikken om alle voor en nadelen van acrylnagels en gelnagels met elkaar te vergelijken.

de opbouw van een gelnagel zal in meerdere lagen worden uitgehard in een UV-lamp waardoor de eerste behandeling wat meer tijd in beslag zal nemen. de nabehandelingen voor het opvullen nemen echter minder tijd in beslag. Wij hanteren de volgende tarieven:

Een nieuwe set opbouwgelnagels vanaf € 50,-

nabehandelingen vanaf € 45,-

 

net als op onze vertrouwde acryl behandelingen zijn er talloze vormen van nailart mogelijk waaronder de vele kleuren Soak Off Gel lak in ons ruime assortiment. de opbouw van de gelnagel zelf is uitsluitend in een naturelkleur beschikbaar, mocht u liever een kunstnagel in kleur prefereren adviseert onze nagelstyliste u alsnog om te kiezen voor een set acrylnagels.

neem contact op met onze nagelstyliste via de bekende kanalen als u meer informatie wilt over al onze behandelingen!

 

Gratis Wi-Fi

Sinds kort bieden wij onze klanten gratis internettoegang aan tijdens uw behandeling.

Wij hopen u met deze gratis dienstverlening nog beter van dienst te zijn.

vraagt u tijdens uw bezoek aan de nagelstudio gerust naar het wachtwoord dat op dat moment van toepassing is.